Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Navigation has a deprecated constructor in /customers/3/4/4/triangel-coaching.nl/httpd.www/plugins/navigation/navigation.cls.php on line 3 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/4/4/triangel-coaching.nl/httpd.www/plugins/navigation/navigation.cls.php:3) in /customers/3/4/4/triangel-coaching.nl/httpd.www/index.php on line 54 Tarieven Triangel coaching en loopbaanadvies gelijk voor particuliere en zakelijke klanten

Triangel tarieven

Kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Het blijft altijd een lastig punt voor professional en klant: wat is het tarief?

Als coach verleen je een dienst, je hebt geen tastbaar product. Natuurlijk bespreek je zo duidelijk mogelijk de verwachtingen en de te behalen doelen, maar het blijft een kwestie van vertrouwen. En dan kun je voor je geld meer of minder krijgen dan je dacht.

Ten diepste gaat het over waarde toekennen: ik als professional aan mijzelf, aan wat ik gedaan heb om mij als professional te ontwikkelen en aan de kwaliteit van wat ik bied. Voor jou als klant gaat het eigenlijk over de waarde die je jezelf of je medewerker toekent. En dat valt moelijk in geld uit te drukken.

Een van mijn waarden is dat iedereen zorg en begeleiding moet kunnen krijgen als dat nodig is en dat geld niet het breekpunt mag worden waardoor die zorg niet gegeven of ontvangen kan worden. Dat wil niet zeggen dat ik alles weggeef; ook ik ken mijzelf en mijn werk waarde toe.

 

Ik ga voor kwaliteit van zorg en begeleiding voor een betaalbare prijs. 

 

 Dit brengt mij tot een paar uitspraken m.b.t. mijn tarieven:

Natuurlijk zijn er situaties die maken dat er grenzen zijn aan wat financieel kan; die vragen om creatieve oplossingen en daar kan altijd over gesproken worden.

Meer informatie over de mogelijkheden die Triangel coaching en loopbaanadvies jou biedt? Neem contact op via het informatieformulier, per email info@triangel-coaching.nl of telefonisch 06-43165787

 

 

Triangel coaching en loopbaanadvies staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01167100

Bankrekening: 1170.86.320   IBAN: NL76 RABO 0117 0863 20