Triangel wandelgesprek

Inhoud

In je werk of in je leven heb je soms te maken met situaties die veel van je aandacht vragen en je emotioneel raken. Je merkt dat je op een gegeven moment in kringetjes ronddraait met je gedachten. De situatie kun je op zich wel handelen, maar je wilt er wel eens met iemand over praten die onafhankelijk en fris tegen de situatie aan kijkt. Je hebt even behoefte aan een klankbord, iemand die je spiegelt, je helpt om je gedachten en gevoelens weer te ordenen, de dingen weer te kunnen overzien. In zo’n situatie kan een wandelgesprek voor jou een goede manier zijn om weer ruimte te krijgen in je hoofd.

Wandelen is een ontspannende fysieke bezigheid.Wanneer je lichaam beweegt komt je ziel (gevoel, wil en verstand) in beweging; je komt sneller tot de kern van je probleem, je wordt je bewust hoe jij naar dingen kijkt en hoe je met dingen omgaat.Door met je coach te gaan wandelen koppel je jezelf en je vragen los van je normale leef- of werkomgeving. Je zult merken dat je hierdoor veel ontvankelijker bent voor inzichten, gedachten en gevoelens dan in je vertrouwde omgeving; vaste patronen die aan die omgeving zijn gekoppeld vallen weg.

Als jij behoefte hebt aan een goed gesprek met een onafhankelijke professional, om gespiegeld te worden in de situatie die op dat moment  voor jou speelt, neemt dan contact op via het contactformulier, per mail info@triangel-coaching.nl  of telefoon 06-43165787.