Triangel zakelijk

 “Vanuit een hart voor mensen prikkel ik hen om persoonlijk en professioneel hun unieke rol te ontdekken en te vervullen”

Mensen die hun unieke rol kennen en in de organisatie of hun team die unieke rol kunnen vervullen zijn krachtig, vitaal en productief. Dit komt de organisatie ten goede.

Teams die bestaan uit mensen die hun unieke rol kennen en vervullen en die van hun collega’s (h)erkennen en waarderen maken de organisatie succesvol.

Zowel loopbaanbegeleiding (o.a. bij re-integratie 1e en/ of 2e spoor), coaching, als training dragen bij aan een gezond werkklimaat waarin ieder zijn eigen unieke plek en rol kan vinden en vervullen.Triangel coaching en loopbaanadvies kan ondersteuning bieden in de volle breedte van instroom (bijv. testen; is dit de juiste persoon op de juiste plek), doorstroom ( loopbaanontwikkeling, maar ook bijvoorbeeld re-integratie 1e spoor) en uitstroom ( loopbaanontwikkeling, re-integratie 2e spoor/ outplacement). Daarbij heb ik in het bijzonder aandacht voor de mens achter de medewerker, voor vitaliteit en de balans werk - privé.

Triangel is  inzetbaar naar uw behoefte

Bij Triangel zit u niet direct vast aan langdurige en kostbare trajecten; Triangel biedt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om i.o. frequent enkele uren in uw bedrijf aanwezig te zijn om life-coaching/ bedrijfscounseling te bieden. Een laagdrempelige, niet bedreigende manier om met die medewerkers in gesprek te gaan waarmee het in het werk niet optimaal loopt, maar voor wie verwijzing naar bijvoorbeeld een bedrijfsarts, bedrijfsmaatschappelijk werker een brug te ver is, maar voor wie het toch goed is om eens met een niet belanghebbende professional te spreken.

Triangel help u een goed dossier op te bouwen

Met name bij re-integratie 1e en 2e spoor is dossiervorming erg belangrijk; in geval van een ontslag aanvraag moet u immers kunnen aantonen dat uw uw verplichtingen als werkgever bent nagekomen. Triangel zorgt voor degelijke voortgangsrapportage die direct gebruikt kan worden in verantwoording aan het UWV.

Triangel levert maatwerk

Naast deze diensten kan Triangel middels trainingen op maat rond persoonlijke effectiviteit, groei en ontwikkeling en communicatie bijdragen aan het nog meer vorm geven aan uw uitgangspunten en kernwaarden als bedrijf.

Triangel  maakt geen onderscheid tussen particuliere en zakelijke tarieven

"Mensen zijn mensen en de waarde van een mens verandert niet door wie de opdracht verstrekt."

Deze visie stelt u als werkgever in staat om goede zorg voor uw medewerkers betaalbaar te houden. Voor meer informatie over tarieven klik hier.

Hecht u aan een persoonlijke benadering en een aanpak die helemaal op uw organisatie en medewerkers is afgestemd, dan bent u bij Triangel coaching en loopbaanadvies aan het juiste adres. Met een variatie op het motto geldt hier:  "Triangel stemt zich af! "

Triangel coaching en loopbaanadvies biedt de volgende producten en diensten aan:

Neemt u voor meer informatiecontact op via het contactformulier, per mail info@triangel-coaching.nl of telefoon: 06-43165787

Op alle producten en diensten zijn de algemene voorwaarden van Triangel coaching en loopbaanadvies van toepassing. Deze worden met elke offerte meegestuurd of op verzoek toegezonden.