Triangel coaching

Wat is coaching?

Kenmerken van coaching zijn: doelgericht en methodisch, gericht op leren en handelen, op persoonlijke groei en zelfstandig functioneren. Veelal wordt coaching ingezet m.b.t. het functioneren binnen een organisatiecontext, maar ook levensvragen, en het willen realiseren van veranderingen in het persoonlijk leven kunnen aanleiding zijn om een coaching traject aan te gaan.

Wanneer

Hoe?

In coaching kun je verschillende methodieken en werkwijzen hanteren. Ik kies in overleg met jou die vorm die het beste bij jou past. In een kosteloos en vrijblijvend gesprek maken we kennis met elkaar, verkennen we de vragen die er spelen en bespreken we je wensen en de verschillende werkwijzen die mogelijk zijn om jouw doelen te bereiken. Vanuit mijn ervaring en intuïtie zal ik je een voorstel doen over de voor jou beste aanpak. Dit voorstel krijg je uitgewerkt toegestuurd met het bijbehorende kostenplaatje; maatwerk dus.

Werkwijzen die Triangel coaching en loopbaanadvies biedt zijn: gesprekken volgens diverse technieken, testen en vragenlijsten,  wandel- en natuurcoaching, creative opdrachten en coachspellen

Wanneer jij op een kruispunt staat in je leven of werk en niet weet hoe je verder moet of belemmeringen ervaart waardoor je niet verder kunt, help ik je weer om op weg te komen naar je bestemming.

Weten hoe dit voor jou kan werken?

Neem contact op met “Triangel coaching en loopbaanadvies” via het contactformulier, per mail info@triangel-coaching.nl of telefoon 06-43165787